Questions? Feedback? powered by Olark live chat software За бебета и подрастващи кученца ( Puppy и Junior ) : Orijen Puppy 11.4 kg 80/20/0 Без зърнени храни
празен
 
 
 


Orijen Puppy 11.4 kg 80/20/0 Без зърнени храни

ПечатEmail
Биологично съответстваща храна за кученца от малки и средни породи до 12 месеца
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 156,00 лв
Отстъпка
on-order.gif
Описание

ПО ПРИРОДА, ВСИЧКИ КУЧЕНЦА СА МЕСОЯДНИ - БИОЛОГИЧНО АДАПТИРАНИ ДА ОЦЕЛЯВАТ НА ДИЕТА БОГАТА НА РАЗНОБРАЗИЕ ОТ ПРЕСНИ МЕСА, С МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ И БИЛКИ.

Създадена да имитира естествената диета на малките кученца, ORIJEN PUPPY възпроизвежда здравословния и разнообразен баланс от меса, плодове, зеленчуци и билки, които перфектно подкрепят растежа на малките кученца и младите кучета.

Заредена с първокачествени хранителни месни ингредиенти (80%), които Майката Природа е определила за храна на малките кученца, ORIJEN PUPPY съдържа свободно отгледани пилета и пуйки, цели яйца и диво-уловена риба - ВСИЧКИ СА ОТГЛЕДАНИ ИЛИ УЛОВЕНИ В НАШИЯ РЕГИОН И ДОСТАВЕНИ ПРЕСНИ - така че са без консерванти, никога замразявани и пълни с изобилие от качествен протеин и мазнини, за да осигурят максимално пълноценно хранене на вашето кученце.

С малко количество въглехидрати и без зърнени храни, за да имитира естествената диета, ORIJEN PUPPY съдържа здравословни регионални плодове, зеленчуци и билки - включително морски водорасли, плодове от хвойна и цвят от невен, които са естествено богати на фитонутриенти, витамини от група В и есенциални микроелементи.

Произведена с грижа и гордост в нашата модерна фабрика в Алберта, Канада, ORIJEN PUPPY е натурален и вкусен начин да поддържате вашето кученце здраво, щастливо и силно.

НЕЗАВИСИМО, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА МНОГО РАЗЛИЧНО, ВАШЕТО КУЧЕНЦЕ ИМА СЪЩАТА ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА КАТО НА СИВИЯ ВЪЛК - КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТО Е ЕВОЛЮИРАЛО ДА БЪДЕ ХИЩНИК АДАПТИРАН КЪМ ДИЕТА БОГАТА НА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МЕСО - А НЕ ВЪГЛЕХИДРАТИ И ЗЪРНЕНИ ХРАНИ.

Базирана на този биологичен факт и за да може да създаде хранителна програма, която да отразява естествената диета, която Майката природа е определила за вашето кученце, ORIJEN Puppy е храна, заредена с разнообразие от висококачествен животински протеин и мазнини, и с ограничено съдържание на въглехидрати.

РАЗНООБРАЗИЕ от МЕСА и ПРОТЕИН | 80% / 40%

ORIJEN PUPPY е формула, направена от 80% месо от свободно отгледани пилета и пуйки, пресни цели яйца и диво-уловена риба. Това високо съдържание на качествени меса допринася за достигане на Биологично Съответстващо протеиново ниво от 40%, което имитира естествената диета и осигурява хранене навашето кученце спрямо неговата анатомична адаптация към животински протеин.

РАЗНООБРАЗИЕ от ЖИВОТИНСКИ МАЗНИНИ | 20%

Животинските мазнини са незаменими за достигане на върхова форма при всички кученца - ето защо ORIJEN не съдържа растителни мазнини, а единствено качествени мазнини от животински произход. Вместо преработени и претопени мазнини, които се използват за направата на комерсиалните марки храни, над 90% от мазнините в ORIJEN са натурални и са от прясното пиле, пуйка, риба и яйца в храната.

DHA и EPA от ПРЯСНА РИБА | 0.6% / 0.3%

Прясната риба е отличен източник на лесно смилаеми и Биологично Съответстващи DHA и EPA Омега-3 мастни киселини. Незаменими за имунната и нервната система на вашето кученце, както и за здравината на кожата и блясъка на козината, тези високо хранителни мастни киселини не могат да бъдат оползотворени от организма, ако са добити от растителни масла като ленено, кокосово или слънчогледово олио.

БЕЗ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ и с МАЛКО ВЪГЛЕХИДРАТИ | 0% / 20%

Натуралната диета на вашето кученце съдържа много малко, дори никакво количество зърнени храни или въглехидрати. Ето защо Биологично Съответстващия ORIJEN е без зърнени храни и съдържа наполовина по-малко въглехидрати отколкото се съдържат в традиционните храни за малки кученца.

ЛИМИТИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ на КАЛЦИЙ и ФОСФОР | 1.7% / 1.4%

Предозирането с калций и фосфор в храните за малки кученца с високо съдържание на протеин е причина за безпокойство. Влагането на големи количества пилешко брашно, рибно брашно и пуешко брашно увеличава нивото на протеина, но заедно с това внася и голямо количество минерали и по този начин нивата на калция и фосфора лесно достигат максимално допустимите си стойности, респективно 2.5% и 1.6%. За да елиминираме тези притеснения в ORIJEN Puppy влагаме лимитирано количество калций и фосфор, с гарантиран максимум от 1.7% и 1.4%.

ГЛЮКОЗАМИН и ХОНДРОИТИН | 1500мг / 1200мг

Големите количества прясно пилешко, червени меса и риби в ORIJEN са богат източник на глюкозамин и хондроитин, които се съдържат в натурална форма в месните ингредиенти - без да бъдат добавяни синтетични заместители във формулата на храната.

СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ БИЛКИ от ВЕТЕРИНАРНИ СПЕЦИАЛИСТИ

Осигурявайки важен елемент от естествената диета на вашето кученце, а именно дъвченето на различни треви и билки, ветеринарните специалисти на ORIJEN добавиха в храната специално подбрани билки, които да подобряват метаболизма, да подпомагат функцията на вътрешните органи и да помагат на тялото да се изчиства от токсините.

ХРАНИТЕЛНА ГАРАНЦИЯ

ORIJEN PUPPY е храна, формулирана да удовлетвори хранителните нужди на кучета от всички възрасти, според стандартите на AAFCO - ALL LIFE STAGES формула.

ГАРАНТИРАН АНАЛИЗ
Суров протеин (мин.) 40.0 %
Сурови мазнини (мин.) 20.0 %
Сурови фибри (макс.) 3.0 %
Влага (макс.) 10.0 %
Калций (мин./макс.) 1.5 % / 1.7 %
Фосфор (мин./макс.) 1.2 % / 1.4 %
Омега-6 (мин.) 3.0 %
Омега-3 (мин.) 1.2 %
DHA (мин.) 0.6 %
EPA (мин.) 0.3 %
ALA (мин.) 0.1 %
Въглехидрати (макс.) 20%
Пепел (макс.) 7.5%
Таурин (мин.) 0.35 %
Глюкозамин (мин.) 1500 мг/кг
Хондроитин (мин.) 1200 мг/кг
Микроорганизми (мин.) 120M cfu/кг
pH 5.2

 

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ | ПРЕСНИ, РЕГИОНАЛНИ ИНГРЕДИЕНТИ

Ние вярваме, че любителите на кучета искат да знаят откъде идват ингредиентите в храната на тяхното кученце. Поради тази причина ние не купуваме евтини, насипни съставки, които се използват за направата на комерсиалните кучешки храни.

Вместо това ние използваме продукти, които са отгледани или уловени в нашия регион, от хора които познаваме и на които имаме доверие. Нашите съставки са годни за човешка консумация и се доставят до нас ПРЕСНИ.

Всички кученца, независимо от породата и размера им, са месоядни - еволюирали да оцеляват на месно-базирана диета, с малки количества плодове, зеленчуци и билки. ORIJEN PUPPY осигурява Биологично Съответстващо (80.20.0) съотношение на ингредиентите - 80% месо, 20% плодове и зеленчуци, и 0% зърнени храни — всичко се обработва при ниска температура, за да се запазят максимално качествата и полезността на ингредиентите.

ИЗОБИЛИЕ ОТ МЕСО (80%)

Всички кученца са адаптирани към диета богата на разнообразие от животински протеин, а не на зърнени храни и растителен протеин. С 80% съдържание на пилешко, яйца, месо и риба, ORIJEN PUPPY осигурява голямо количество месо и протеин, за да отрази естествената диета на вашето кученце.

ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРЕСНИ МЕСА (6)

Естествената диета на малките кученца е сезонна и разнообразна, затова ORIJEN PUPPY съдържа 6 вида прясно месо, включително свободно отгледани пилета и пуйки, пилешки дроб, цели яйца и уникална селекция от диво-уловена риба - всички са доставени до нас пресни всеки ден!

НИКОЯ СУХА ХРАНА ЗА МАЛКИ КУЧЕНЦА НА СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВОТО НА ВЛОЖЕНИТЕ В ORIJEN ПРЕСНИ МЕСНИ ИНГРЕДИЕНТИ.

ПЛОДОВЕ и ЗЕЛЕНЧУЦИ (20%)

На мястото на високо-гликемичните зърнени храни като царевица, пшеница или бял ориз, ORIJEN PUPPY съдържа разнообразие от регионални плодове и зеленчуци. Докато предоставят ограничено количество въглехидрати, плодовете и зеленчуците осигуряват важни витамини, минерали и фитонутриенти в тяхната естествена и биоактивна форма.

БЕЗ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ (0)

За да съответства на естествения хранителен режим на малките кученца ORIJEN PUPPY е без зърнени храни и с ограничено колчество въглехидрати.

ПРЯСНА РИБА (2)

ORIJEN PUPPY съдържа първокачествена сладководна и океанска риба - уловена в нашия регион при съблюдаване нормите на риболов и ДОСТАВЕНА ПРЯСНА, така че да бъде заредена с натурални, непреработени Омега-3 мастни киселини (DHA, EPA).

ВСИЧКИ храни на ORIJEN не съдържат растителни масла като слънчогледово, ленено, кокосово или рапично олио, които предоставят Омега-3 мастни киселини в неусвоима от организма на кучетата форма (ALA).

СЪСТАВ
Обезкостено пилешко месо*, брашно от пилешко месо, обезкостена сьомга*, брашно от пуешко месо, брашно от херинга, червени картофи, пилешка мазнина (запазена с миксирани токофероли, естествени източник на витамин Е), сладки картофи, грах, обезкостено пуешко месо*, пресни цели яйца*, пресен пилешки дроб*, обезкостена бяла риба*, обезкостена сладководна треска*, сушена на слънце алфалфа, грахови влакнини, обезкостена херинга*, органичен келп, тиква, корен от цикория, моркови, спанак, ряпа, ябълки, червени и черни боровинки, сладък корен, корен от ангелика, сминдух, цвят от невен, сладък копър, листа от мента, лайка, корен от глухарче, лятна чубрица, розмарин, витамин A, витамин D3, витамин E, ниацин, тиамин мононитрат, рибофлавин, калциев пантотенат, пиридоксин, фолиева киселина, биотин, витамин B12, цинков протеинат, железен протеинат, манганов протеинат, меден протеинат, селен, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium.

* ДОСТАВЕНИ ПРЕСНИ, никога замразявани и без консерванти.

Никоя друга кучешка храна в света не може да се сравни с качеството, количеството и свежестта на пресните птичи, рибни и месни ингредиенти в ORIJEN.

Препоръчваме да храните вашето кученце минимум 2 пъти дневно и винаги да осигурявате на разположение прясна, чиста вода.

ТЕГЛО на КУЧЕНЦЕТО

ОЧАКВАНО ТЕГЛО В КГ/LB

  5 кг
малки породи
10 кг
малки-средни породи
20 кг
средни породи
30 кг
средни-големи породи
         
2 кг / 4.4 lb 80г 80г 80г 80г
5 кг / 11 lb 80г 120г 150г 150г   
10 кг / 22 lb - 120г 320г 240г
15 кг / 33 lb - - 270г 270г
20 кг / 44 lb - - 210г 330г
25 кг / 55 lb - - - 300г
30 кг / 66 lb - - - 280г

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.