Questions? Feedback? powered by Olark live chat software За бебета и подрастващи кученца ( Puppy и Junior ) : VIRBAC HPM Baby Dog Small & Toy 3 kg
празен
 
 
 


VIRBAC HPM Baby Dog Small & Toy 3 kg

ПечатEmail
Пълноценна храна за кученца до 10 месеца от малките породи
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 49,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Пълноценна храна за кученца от Дребни породи (тегло в зряла възраст< 10 kg) до 10 месечна възрастКучетата от дребните породи имат специфични изисквания, по-специално по отношение на енергия, протеини и минерали, съобразени със здравословния им растеж. Те имат чувствителна храносмилателна система и ненапълно развита имунна система.

Задоволява изискванията на интензивния  растеж (> 10 месеца)

Високата енергийна плътност и високата степен на смилаемост на храната задоволяват изискванията на интензивния  и бърз растеж.  Високото съдържание на протеини и балансираните нива на калций и фосфор осигуряват здравословен растеж.

Висока енергийна стойност

Високото съдържание на мазнини и високата енергийна плътност задоволяват специфичните изисквания на растежа.

Поддържане на имунната система в добро състояние

Бетаглюканите (екстракт от клетъчната стена на бирените дрожди) благоприятстват за развитието на имунната система на кученцата, за  засилване на имунния им отговор след ваксинация и за повишаване нивото на резистентност към заболявания.

Висока степен на храносмилателна толерантност

Ниското съдържание на скорбяла е свързано с ниската активност на амилазата. Лактобацилите (пробиотици) стимулират растежа на протективната ацидогенна микрофлора. Те допринасят за засилване на локалния имунитет.

Сепиолитът протектира мукозата на храносмилателния тракт, допринася за ограничаване на възпалителните и инфекциозните процеси  и  за оформяне на изпражнения с нормална миризма и консистенция.

Разтворимите влакнини (пребиотици) допринасят за нормалния растеж на чревната микрофлора и за интегритета на мукозата на колона.

Контролиране образуването на зъбен камък

Добавката на pentasodium triphosphate ограничава образуването на зъбен камък и допринася за поддържане на добра орална и дентална хигиена.

Поддържане на кожата и козината в добро състояние

Високите нива на животински протеини, източници на сяро-съдържащи аминокиселини и балансираното съдържание на omega-3 иomega 6 незаменими мастни киселини допринасят за нормалното състояние на кожата и осъществяването на нейните функции и за формиране на козината на кученцето.

Формула с ниско съдържание на алергени

Храната не съдържа царевица, пшеница, глутен , соя, яйца, телешко и риба, оцветители или овкусители.

 

Състав:

Изсушен свински и пилешки протеин, ориз (мин. 7%), животински мазнини, цялата грах , картофено нишесте (min. 4%), хидролизиран животински протеин, лигноцелулоза, цвеклова каша, бакла, минерални соли, ленено семе, рибено масло, фрукто-олигозахариди, фибри от живовляк, дрожден бетаглюкан,  Lactobacillus acidophilus.

 

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.