Questions? Feedback? powered by Olark live chat software За бебета и подрастващи кученца ( Puppy и Junior ) : VIRBAC HPM Baby Dog Large & Medium 12 kg
празен
 
 
 


VIRBAC HPM Baby Dog Large & Medium 12 kg

ПечатEmail
Пълноценна храна за кученца до 6-7 месеца от средни и едри породи
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 143,00 лв
Отстъпка
on-order.gif
Описание

Пълноценна храна за кученца:

- От едрите породи до 7 месечна възраст (тегло в зряла възраст > 25 kg)

- От средните породи до 6 месечна възраст (тегло в зряла възраст 11-25 kg)В началото на растежа и преди върховата му фаза кученцата от средните и едрите породи имат специфични изисквания по отношение на енергията, протеините и минералите с цел осигуряване на оптимален растеж и развитие на скелета. Те имат чувствителна храносмилателна система и недоразвита имунна система.

1ва Фаза на растеж

Високата енергийна плътност и високата степен на смилаемост на храната задоволяват изискванията на интензивния и бърз растеж.

Висока енергийна стойност

Високото съдържание на мазнините допринася за достигане на висока енергийна плътност.

Поддържане на ставите и костите в добро състояние

Високото съдържание на протеини и балансираните нива на калций и фосфор осигуряват оптимални растеж и развитие на скелета.             

Поддържане на имунната система в добро състояние

Бетаглюканите (екстракт от клетъчната стена на бирените дрожди) благоприятстват за развитието на имунната система на кученцата, за засилване на имунния им отговор след ваксинация и за повишаване нивото на резистентност към заболявания.

Висока храносмилателна толерантност

Ниското съдържание на скорбяла е свързано с ниската активност на амилазата. Лактобацилите (пробиотици) стимулират растежа на протективната ацидогенна микрофлора. Те допринасят за засилване на локалния имунитет. Сепиолитът протектира мукозата на храносмилателния тракт, допринася за ограничаване на възпалителните и инфекциозните процеси и за оформяне на изпражнения с нормална миризма и консистенция.

Разтворимите влакнини (пребиотици) допринасят за нормалния растеж на чревната микрофлора и за интегритета на мукозата на колона.

Поддържане на кожата & козината в добро състояние

Високите нива на животински протеини, източници на сяро-съдържащи аминокиселини и балансираното съдържание на omega-3 иomega 6 незаменими мастни киселини допринасят за нормалното състояние на кожата и осъществяването на нейните функции и за формиране на козината на кученцето.

Формула с ниско съдържание на алергени

Храната не съдържа царевица, пшеница, глутен, соя, яйца, телешко и риба.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.