Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Противопаразитни препарати : Pestigon Spot-On за много големи кучета 1 пипета
празен
 
 
 


Pestigon Spot-On за много големи кучета 1 пипета

ПечатEmail
спот он противопаразитен продукт за кучета от 40 до 60 кг
Моля изберете различна разфасовка:
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 11,00 лв
Отстъпка
Choose a variant
2-3d.gif
Описание

Чиста, безцветна до бледо жълта течност за външно приложение върху кожата. Pestigon 402 mg spot-on разтвор за кучета съдържа 402 mg fipronil в  4.02 ml пипета.

  • За лечение и профилактика на опаразитяване с бълхи ( Ctenocephalides Felis .) и кърлежи ( Dermacentor reticulates ) при кучета и котки.
  • Pestigon има постоянен ектопаразитен ефект срещу кърлежи Dermacentor reticulatus  до 2 седмци при котки, и до 2 седмици срещу Ixodes ricinus, до 3 седмици срещу Rhipicephalus sanguineus, и до 4 седмици срещу Dermacentor reticulatus при кучета.
  • Продуктът е ефективен срещу опаразитяване с бълхи в продължение на 8 седмици при кучета и 5 седмици при котки.
  • Продуктът може да се използва като част от стратегията за лечение и контрол на алергичен дерматит (FAD) при котки и кучета, когато това е било предварително диагностицирани от ветеринарен лекар.

    Съдържанието на пипетата се прилага директно върху кожата на животното,в областта между раменете (холката) след разгръщане на козината. Важно е съдържанието на пипетата да попадне върху кожата, а не върху козината!                                                                                                                                                Извадете пипетата от опаковката и счупете или срежете края на отбелязаното място. Разгърнете козината, за да нанесете съдържанието на пипетата директно върху кожата. Поставете наконечника върху кожата между раменете (холката) на животното и натиснете пипетата няколко пъти, докато изпразните напълно цялото съдържание на 1-2 места.    Важно е лекарството да бъде поставено на място където животното няма да може да го докостне с уста!

  • Активна субстанция: FIPRONIL. Прилага се през интервал от 4 седмици!
  • Да не се използва при кученца под 2 кг тегло и болни животни.Не се използва при рани и наранена кожа.
  • Този лекарствен продукт не изисква специални температурни условия за съхранение. Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Само за ветеринарномедицинска употреба. Всеки неизползван ветеринарномедицински продукт или остатъци от ветеринарномедицински продукти трябва да се изхвърлят в съответствие с местните изисквания.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.