Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Тропик Марин : Tropic Marin PRO-REEF 25kg/750 L Бака
празен
 
 
 


Tropic Marin PRO-REEF 25kg/750 L Бака

ПечатEmail
Сол за рифов аквариум
Продажна цена
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Морска сол с фармацевтично качество , специално създадена за съвременния рифов аквариум.

Уникалната красота и разнообразие на кораловя риф очарова все повече и повече любители. Нарастващата популярност и успех на морското хоби е тясно свързана с марката Тропик Марин. За близо 40 години насам, Тропик Марин предлага морска сол, истинска като в природата, с най-високата чистота. Нови проучвания, постигнати от морски учени и от напреднали любители, в комбинация с нашите собствени изследвания са довели до трайно подобрение на Tropic Marin морска сол.

    Тропик Марин Про-Рийф оптимизира калциевата и магнезиевата концентрация, толкова добре, колкото и Алкалността и РН-то и е  създадена за да отговори на специалните нужди на съвременния рифов аквариум.
    Специално приготвена за използване със калциев реактор или минерални добавки.
    Пройзведена от чисти соли с фармацевтично качество.
    Съдържа всички главни и второстепенни елементи, открити в тропическата морска вода, в точната концентрация.
    70 -те микроелемента са напънло разтворими, постигнато чрез използване на метода на смесените кристали.
    Свободна от нитрати, фосфати и други нежелани химикали.
    Тропик Марин Про-Рийф създава идеалната среда за отглеждане на риби, корали и други безгръбначни в съвременния рифов аквариум.

Инструкция за употреба:

Използвай солена вода, приготвена с Тропик Марин Про-Рийф, за регулярни смени на водата, за започване на нов аквариум или за да  уравновесите рН -то в аквариума. Добавете желаното количество Тропик Марин Про-Рийф към водата в чист съд докато разбърквате и аерирате добре. Солената вода е готова за употреба непоследствено след пълното разтваряне на солта. При температура  23-25 градуса, специфичното тегло на солената вода  трябва да бъде в интервала между 1.024 до 1.026.

Седмичната, частична 10 % смяна на водата  със  солена вода приготвена  с   Тропик Марин Про-Рийф, ще помогне да поддържаш доброто качесто на водата, от което  живите организми се нуждаят.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.