Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Тропик Марин : Tropic Marin RE-MINERAL TROPIC 200 gr
празен
 
 
 


Tropic Marin RE-MINERAL TROPIC 200 gr

ПечатEmail
Минерали за мека вода за сладководни риби.
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 27,60 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Tropic Marin Re-Mineral Tropic

 


Минерали за обработка на вода получена чрез обратна осмоза и за мека вода от чешмата.

 

При пречистване на водата чрез обратната осмоза се отстраняват не само вредните вещества, но също така и ценните минерали. Тропик Марин Ре-Минерал Тропик добавя всички естествени минерали и вещества, които са от решаващо значение за благосъстоянието на рибите и  растителността. Водата от обратната осмоза ще си възвърне всички свои полезни естествени минерали и вещества. В същото време  карбонатната твърдост ще се вдигне и ще се  стабилизира в оптимални стойности . Ре-Минерал Тропик е много подходящ за аквариуми с мека чешмяна вода и дъждовна вода.

 

 

Как да използвате Ре-Минерал Тропик:

 

Уверете се, че използвате приложената лъжица за измерване на точното количество Тропик Марин Ре-Минерал Тропик.  Използвайте шпатулата за изравняване на прахта над мерителната лъжица. Поръсете една мерителна лъжичка върху повърхността на водата от обратната осмоза  и я разбъркайте. Изчакайте пълното разтваряне на всяка лъжица преди да добавите следващата доза Ре-Минерал Тропик.

Дозировка:

Една равна мерителна лъжица за 15 л вода  ще направи общата твърдост на водата   6-7 ° dH и ще повиши карбонатната твърдост до 4 ° dKH.

Опаковката от 200 гр ще  третира приблизително 750 л мека вода.

 

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.