празен
 
 
 


Orijen 6 FISH adult 11.4 kg 80/20/0 Без зърнени храни

ПечатEmail
Биологично съответстваща храна за кучета в зряла възраст.
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 183,00 лв
Отстъпка
on-order.gif
Описание

ЗАОБИКОЛЕНА ОТ АТЛАНТИЧЕСКИЯ, ТИХИЯ И АРКТИЧЕСКИЯ ОКЕАН, КАНАДА Е ДОМ НА ОБШИРНИ, ЧИСТИ ЕЗЕРА И МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ С БОГАТ МОРСКИ РИБОЛОВ.

Отразявайки нашите богати морски ресурси и посрещайки еволюционната необходимост на вашето куче от качествен протеин, ние създадохме ORIJEN 6 FISH с голямо количество сьомга, херинга и писия от ледените води на остров Северен Ванкувър, плюс диво-уловена бяла риба, сладководна треска и щука от нашите студени северни езера — всички доставени ПРЕСНИ и без консерванти, никога замразявани и пълни с изобилие от качествен протеин и мазнини, за да осигурят максимално пълноценно хранене на вашето куче.

С малко количество въглехидрати и без зърнени храни, за да имитира естествената диета, ORIJEN 6 FISH съдържа голямо разнообразие от регионални плодове и зеленчуци, които са естествено богати на фитонутриенти, витамини от група В и есенциални микроелементи.

Специално подбраните билки от ветеринарни специалисти — включително морски водорасли, плодове от хвойна и цвят от невен — задоволяват инстинкта на вашето куче да набавя полезни вещества за организма си от различни треви и семена.

Произведена с грижа и гордост в нашата модерна фабрика в Алберта, ORIJEN 6 FISH е натурален и вкусен начин да поддържате вашето куче здраво, щастливо и силно.

НЕЗАВИСИМО, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА МНОГО РАЗЛИЧНО, ВАШЕТО КУЧЕ ИМА СЪЩАТА ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА КАТО НА СИВИЯ ВЪЛК - КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТО Е ЕВОЛЮИРАЛО ДА БЪДЕ ХИЩНИК АДАПТИРАН КЪМ ДИЕТА БОГАТА НА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МЕСО - А НЕ ВЪГЛЕХИДРАТИ И ЗЪРНЕНИ ХРАНИ.

Базирана на този биологичен факт и за да може да създаде хранителна програма, която да отразява естествената диета, която Майката природа е определила за вашето куче, ORIJEN 6 FISH for DOGS е храна, заредена с разнообразие от висококачествен животински протеин и мазнини, и с ограничено съдържание на въглехидрати.

РАЗНООБРАЗИЕ от РИБИ и ПРОТЕИН | 80% / 38%

ORIJEN 6 FISH DOG е формула, направена от 80% първокачествено месо от диво-уловена сладководна и океанска риба. Това високо съдържание на качествена риба допринася за достигане на Биологично Съответстващо протеиново ниво от 38%, което имитира естествената диета и осигурява хранене на кучето ви спрямо неговата анатомична адаптация към животински протеин.

РАЗНООБРАЗИЕ от РИБНИ МАЗНИНИ | 18%

Животинските мазнини са незаменими за достигане на върхова форма при всички кучета - ето защо ORIJEN не съдържа растителни мазнини, а единствено качествени мазнини от животински произход. Вместо преработени и претопени мазнини, които се използват за направата на комерсиалните марки храни, над 80% от мазнините в ORIJEN са натурални и са от пресните никога-незамразявани риби.

DHA и EPA от ПРЯСНА РИБА | 1.0% / 0.6%

Прясната риба е отличен източник на лесно смилаеми и Биологично Съответстващи DHA и EPA Омега-3 мастни киселини. Незаменими за имунната и нервната система на вашето куче, както и за здравината на кожата и блясъка на козината, тези високо хранителни мастни киселини не могат да бъдат оползотворени от организма, ако са добити от растителни масла като ленено, кокосово или слънчогледово олио.

БЕЗ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ и с МАЛКО ВЪГЛЕХИДРАТИ | 0% / 25%

Натуралната диета на вашето куче съдържа много малко, дори никакво количество зърнени храни или въглехидрати. Ето защо Биологично Съответстващия ORIJEN е без зърнени храни и съдържа наполовина по-малко въглехидрати отколкото се съдържат в традиционните кучешки храни.

ЛИМИТИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ на КАЛЦИЙ и ФОСФОР | 1.6% / 1.4%

Предозирането с калций и фосфор в кучешките храни с високо съдържание на протеин е причина за безпокойство. Влагането на големи количества пилешко брашно, рибно брашно и пуешко брашно увеличава нивото на протеина, но заедно с това внася и голямо количество минерали и по този начин нивата на калция и фосфора лесно достигат максимално допустимите си стойности, респективно 2.5% и 1.6%.

ГЛЮКОЗАМИН и ХОНДРОИТИН | 1250мг / 1000мг

Големите количества прясно пилешко, червени меса и риби в ORIJEN са богат източник на глюкозамин и хондроитин, които се съдържат в натурална форма в месните ингредиенти - без да бъдат добавяни синтетични заместители във формулата на храната.

СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ БИЛКИ от ВЕТЕРИНАРНИ СПЕЦИАЛИСТИ

Осигурявайки важен елемент от естествената диета на вашето куче, а именно дъвченето на различни треви и билки, ветеринарните специалисти на ORIJEN добавиха в храната специално подбрани билки, които да подобряват метаболизма, да подпомагат функцията на вътрешните органи и да помагат на тялото да се изчиства от токсините.

ХРАНИТЕЛНА ГАРАНЦИЯ

ORIJEN 6 FISH DOG е храна, формулирана да удовлетвори хранителните нужди на кучета от всички възрасти, според стандартите на AAFCO - ALL LIFE STAGES формула.

ГАРАНТИРАН АНАЛИЗ
Суров протеин (мин.) 38.0 %
Сурови мазнини (мин.) 18.0 %
Сурови фибри (макс.) 3.0 %
Влага (макс.) 10.0 %
Калций (мин./макс.) 1.4 % / 1.6 %
Фосфор (мин./макс.) 1.2 % / 1.4 %
Омега-6 (мин.) 2.6 %
Омега-3 (мин.) 1.8 %
DHA (мин.) 1 %
EPA (мин.) 0.6 %
Въглехидрати (макс.) 25%
Пепел (макс.) 7%
Таурин (мин.) 0.4 %
Глюкозамин (мин.) 1250 мг/кг
Хондроитин (мин.) 1000 мг/кг

 

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ | ПРЕСНИ, РЕГИОНАЛНИ ИНГРЕДИЕНТИ

Ние вярваме, че любителите на кучета искат да знаят откъде идват ингредиентите в храната на тяхното куче. Поради тази причина ние не купуваме евтини, насипни съставки, които се използват за направата на комерсиалните кучешки храни.

Вместо това ние използваме продукти, които са отгледани или уловени в нашия регион, от хора които познаваме и на които имаме доверие. Нашите съставки са годни за човешка консумация и се доставят до нас ПРЕСНИ.

Всички кучета, независимо от породата и размера им, са месоядни - еволюирали да оцеляват на месно-базирана диета, с малки количества плодове, зеленчуци и билки. ORIJEN 6 FISH сигурява Биологично Съответстващо (80.20.0) съотношение на ингредиентите - 80% риба, 20% плодове и зеленчуци, и 0% зърнени храни — всичко се обработва при ниска температура, за да се запазят максимално качествата и полезността на ингредиентите.

ИЗОБИЛИЕ ОТ РИБА (80%)

Всички кучета са адаптирани към диета богата на разнообразие от животински протеин, а не на зърнени храни и растителен протеин. С 80% съдържание на различни видове риба, ORIJEN 6 FISH осигурява голямо количество месо и рибен протеин, за да отрази естествената диета на вашето куче.

ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРЕСНИ РИБИ (6)

Естествената диета на вашето куче е сезонна и разнообразна, затова ORIJEN 6 FISH съдържа минимум 6 вида прясна риба, включително сьомга, херинга и писия от леденостудения Тих океан, и северна сладководна треска, щука и бяла риба* от Канадските северни студени езера — ВСИЧКИ СА ДОСТАВЕНИ ДО НАС ПРЕСНИ ВСЕКИ ДЕН! * Езерната бяла риба е вид, който е характерен за Канадските северни леденостудени езера.

НИКОЯ СУХА ХРАНА ЗА КУЧЕТА НА СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВОТО НА ВЛОЖЕНИТЕ В ORIJEN ПРЕСНИ РИБНИ ИНГРЕДИЕНТИ.

ПЛОДОВЕ и ЗЕЛЕНЧУЦИ (20%)

На мястото на високо-гликемичните зърнени храни като царевица, пшеница или бял ориз, ORIJEN 6 FISH съдържа разнообразие от регионални плодове и зеленчуци. Докато предоставят ограничено количество въглехидрати, плодовете и зеленчуците осигуряват важни витамини, минерали и фитонутриенти в тяхната естествена и биоактивна форма.

БЕЗ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ (0)

ORIJEN 6 FISH for DOGS е без зърнени храни и с ограничено колчество въглехидрати за да съответства на естествения хранителен режим на вашето куче.

ПРЯСНА РИБА (6)

ORIJEN 6 FISH съдържа изобилие от първокачествена сладководна и океанска риба - уловена в нашия регион при съблюдаване нормите на риболов и ДОСТАВЕНА ПРЯСНА, така че да бъде заредена с натурални, непреработени Омега-3 мастни киселини (DHA, EPA).

ВСИЧКИ храни на ORIJEN не съдържат растителни масла като слънчогледово, ленено, кокосово или рапично олио, които предоставят Омега-3 мастни киселини в неусвоима от организма на кучетата форма (ALA).

 

СЪСТАВ Обезкостена сьомга*, брашно от сьомга, брашно от херинга, прясна обезкостена херинга*, обезкостена сладководна треска*, червени картофи, сладки картофи, грах, олио от сьомга (запазено с миксирани токофероли, естествени източник на витамин Е), обезкостена бяла риба*, сушена на слънце алфалфа, прясна обезкостена писия*, прясна обезкостена щука*, грахови влакнини, органичен келп, тиква, моркови, спанак, ряпа, ябълки, червени и черни боровинки, сладък корен, корен от ангелика, сминдух, цвят от невен, сладък копър, листа от мента, лайка, корен от глухарче, лятна чубрица, розмарин, витамин A, витамин D3, витамин E, ниацин, тиамин мононитрат, рибофлавин, калциев пантотенат, пиридоксин, фолиева киселина, биотин, витамин B12, цинков протеинат, железен протеинат, манганов протеинат, меден протеинат, селен, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium. *

* ДОСТАВЕНИ ПРЕСНИ, никога замразявани и без консерванти.

ВИЕ СТЕ ТОВА, КОЕТО ЯДЕТЕ - КАЗВА ЕДНА СТАРА ПОГОВОРКА. ТОВА ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА И ЗА ВАШЕТО КУЧЕ — ЕТО ЗАЩО ВСЯКО КУЧЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ХРАНИ С ORIJEN.

Богата на протеин и разнообразие от меса и риби, ORIJEN 6 FISH е храна, която отразява естествената диета, която природата е определила за кучетата от всички породи.

Изключително важен е и превъзходния вкус на ORIJEN 6 FISH, който вашето куче никога няма да забрави — все пак, вашето куче заслужава да се наслади на вкусна порция храна всеки път.

ORIJEN 6 FISH се отразява изключително добре на кучета от всички породи и размери. Но подобно на хората, всяко куче е уникално и хранителните му изисквания варират в зависимост от неговата порода, възраст, физическа активност и влиянието на околната среда.

Ето защо ние препоръчваме да следвате препоръчителните дневни дажби и чрез следене на теглото да коригирате дажбата, когато се налага. Препоръчваме също да храните вашето куче 2 пъти дневно и винаги да осигурявате на разположение прясна, чиста вода.


 

ТЕГЛО НА КУЧЕТО

ВИСОКА АКТИВНОСТНОРМАЛНА АКТИВНОСТ
 
2 кг / 4 lb 40 г 30 г
5 кг / 11 lb 90 г 60 г
10 кг / 22 lb 150 г 120 г
20 кг / 44 lb   240 г 160 г
30 кг / 66 lb 330 г 240 г
40 кг / 88 lb 420 г 280 г
50 кг / 110 lb 480 г 330 г
60 кг / 132 lb 570 г 390 г

БРЕМЕННОСТ: Увеличете храната с 10% в седмица 7, и с 20% по време на седмица 8 и 9.

КЪРМЕНЕ: Увеличете храната с 50% и хранете по 3 или 4 пъти на ден.Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Количка

 x 

Количката е празна

SFbBox by psd to html