празен
 
 
 


Orijen adult 11.4 kg 80/20/0 Без зърнени храни

ПечатEmail
Биологично съответстваща храна за кучета в зряла възраст
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 175,00 лв
Отстъпка
on-order.gif
Описание

ПО ПРИРОДА, ВСИЧКИ КУЧЕТА СА МЕСОЯДНИ - БИОЛОГИЧНО АДАПТИРАНИ ДА ОЦЕЛЯВАТ НА ДИЕТА БОГАТА НА РАЗНОБРАЗИЕ ОТ ПРЕСНИ МЕСА, С МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ И БИЛКИ.

Създаден да имитира естествената диета, ORIJEN ADULT е пълен с първокачествени месни ингредиенти (80%) които Майката Природа е определила за храна на кучетата — включително свободно отгледани пилета и пуйки, цели яйца и диво-уловена риба, които са отгледали или уловени в нашия регион от хора, които познаваме и на които имаме доверие.

Годни за човешка консумация, регионалните ингредиенти в ORIJEN ADULT се доставят до нас ПРЕСНИ ВСЕКИ ДЕН, никога замразявани и без консерванти, така че са пълни с непреработени, биологично съответстващи протеин и мазнини за едно пълноценно хранене на вашето куче.

С малко количество въглехидрати и без зърнени храни, за да имитира естествената диета, ORIJEN ADULT съдържа 20% регионални плодове, зеленчуци и билки - включително морски водорасли, плодове от хвойна и цвят от невен, които са естествено богати на фитонутриенти, витамини от група В и есенциални микроелементи.

Произведена с грижа и гордост в нашата модерна фабрика в Алберта, Канада, ORIJEN ADULT е натурален и вкусен начин да поддържате вашето куче здраво, щастливо и силно.

НЕЗАВИСИМО, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА МНОГО РАЗЛИЧНО, ВАШЕТО КУЧЕ ИМА СЪЩАТА ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА КАТО НА СИВИЯ ВЪЛК - КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТО Е ЕВОЛЮИРАЛО ДА БЪДЕ ХИЩНИК АДАПТИРАН КЪМ ДИЕТА БОГАТА НА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МЕСО - А НЕ ВЪГЛЕХИДРАТИ И ЗЪРНЕНИ ХРАНИ.

Базирана на този биологичен факт и за да може да създаде хранителна програма, която да отразява естествената диета, която Майката природа е определила за вашето куче, ORIJEN ADULT DOG е храна, заредена с разнообразие от висококачествен животински протеин и мазнини, и с ограничено съдържание на въглехидрати.

РАЗНООБРАЗИЕ от МЕСА и ПРОТЕИН | 80% / 38%

ORIJEN ADULT DOG е формула, направена от 80% месо от свободно отгледани пилета и пуйки, пресни цели яйца и диво-уловена риба. Това високо съдържание на качествени меса допринася за достигане на Биологично Съответстващо протеиново ниво от 38%, което имитира естествената диета и осигурява хранене на кучето ви спрямо неговата анатомична адаптация към животински протеин.

РАЗНООБРАЗИЕ от ЖИВОТИНСКИ МАЗНИНИ | 17%

Животинските мазнини са незаменими за достигане на върхова форма при всички кучета - ето защо ORIJEN не съдържа растителни мазнини, а единствено качествени мазнини от животински произход. Вместо преработени и претопени мазнини, които се използват за направата на комерсиалните марки храни, над 90% от мазнините в ORIJEN са натурални и са от прясното пиле, пуйка, риба и яйца в храната.

DHA и EPA от ПРЯСНА РИБА | 0.6% / 0.3%

Прясната риба е отличен източник на лесно смилаеми и Биологично Съответстващи DHA и EPA Омега-3 мастни киселини. Незаменими за имунната и нервната система на вашето куче, както и за здравината на кожата и блясъка на козината, тези високо хранителни мастни киселини не могат да бъдат оползотворени от организма, ако са добити от растителни масла като ленено, кокосово или слънчогледово олио.

БЕЗ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ и с МАЛКО ВЪГЛЕХИДРАТИ | 0% / 25%

Натуралната диета на вашето куче съдържа много малко, дори никакво количество зърнени храни или въглехидрати. Ето защо Биологично Съответстващия ORIJEN е без зърнени храни и съдържа наполовина по-малко въглехидрати отколкото се съдържат в традиционните кучешки храни.

ЛИМИТИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ на КАЛЦИЙ и ФОСФОР | 1.6% / 1.4%

Предозирането с калций и фосфор в кучешките храни с високо съдържание на протеин е причина за безпокойство. Влагането на големи количества пилешко брашно, рибно брашно и пуешко брашно увеличава нивото на протеина, но заедно с това внася и голямо количество минерали и по този начин нивата на калция и фосфора лесно достигат максимално допустимите си стойности, респективно 2.5% и 1.6%.

ГЛЮКОЗАМИН и ХОНДРОИТИН | 1400мг / 1000мг

Големите количества прясно пилешко, червени меса и риби в ORIJEN са богат източник на глюкозамин и хондроитин, които се съдържат в натурална форма в месните ингредиенти - без да бъдат добавяни синтетични заместители във формулата на храната.

СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ БИЛКИ от ВЕТЕРИНАРНИ СПЕЦИАЛИСТИ

Осигурявайки важен елемент от естествената диета на вашето куче, а именно дъвченето на различни треви и билки, ветеринарните специалисти на ORIJEN добавиха в храната специално подбрани билки, които да подобряват метаболизма, да подпомагат функцията на вътрешните органи и да помагат на тялото да се изчиства от токсините.

ХРАНИТЕЛНА ГАРАНЦИЯ

ORIJEN ADULT DOG е храна, формулирана да удовлетвори хранителните нужди на кучета от всички възрасти, според стандартите на AAFCO - ALL LIFE STAGES формула.

ГАРАНТИРАН АНАЛИЗ
Суров протеин (мин.) 38.0 %
Сурови мазнини (мин.) 17.0 %
Сурови фибри (макс.) 3.0 %
Влага (макс.) 10.0 %
Калций (мин./макс.) 1.4 % / 1.6 %
Фосфор (мин./макс.) 1.2 % / 1.4 %
Омега-6 (мин.) 3.0 %
Омега-3 (мин.) 1.1 %
DHA (мин.) 0.6 %
EPA (мин.) 0.3 %
ALA (мин.) 0.16 %
Въглехидрати (макс.) 25%
Пепел (макс.) 7.5%
Таурин (мин.) 0.35 %
Глюкозамин (мин.) 1400 мг/кг
Хондроитин (мин.) 1000 мг/кг
Микроорганизми (мин.) 120M cfu/кг
pH 5.5

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ | ПРЕСНИ, РЕГИОНАЛНИ ИНГРЕДИЕНТИ

Ние вярваме, че любителите на кучета искат да знаят откъде идват ингредиентите в храната на тяхното куче. Поради тази причина ние не купуваме евтини, насипни съставки, които се използват за направата на комерсиалните кучешки храни.

Вместо това ние използваме продукти, които са отгледани или уловени в нашия регион, от хора които познаваме и на които имаме доверие. Нашите съставки са годни за човешка консумация и се доставят до нас ПРЕСНИ.

Всички кучета, независимо от породата и размера им, са месоядни - еволюирали да оцеляват на месно-базирана диета, с малки количества плодове, зеленчуци и билки. ORIJEN ADULT сигурява Биологично Съответстващо (80.20.0) съотношение на ингредиентите - 80% месо, 20% плодове и зеленчуци, и 0% зърнени храни — всичко се обработва при ниска температура, за да се запазят максимално качествата и полезността на ингредиентите.

ИЗОБИЛИЕ ОТ МЕСО (80%)

Всички кучета са адаптирани към диета богата на разнообразие от животински протеин, а не на зърнени храни и растителен протеин. С 80% съдържание на пилешко, яйца, месо и риба, ORIJEN осигурява голямо количество месо и протеин, за да отрази естествената диета на вашето куче.

ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРЕСНИ МЕСА (6)

Естествената диета на вашето куче е сезонна и разнообразна, затова ORIJEN ADULT съдържа 6 вида прясно месо, включително свободно отгледани пилета и пуйки, пилешки дроб, цели яйца и уникална селекция от диво-уловена риба - всички са доставени до нас пресни всеки ден!

НИКОЯ СУХА ХРАНА ЗА КУЧЕТА НА СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВОТО НА ВЛОЖЕНИТЕ В ORIJEN ПРЕСНИ МЕСНИ ИНГРЕДИЕНТИ.

ПЛОДОВЕ и ЗЕЛЕНЧУЦИ (20%)

На мястото на високо-гликемичните зърнени храни като царевица, пшеница или бял ориз, ORIJEN ADULT съдържа разнообразие от регионални плодове и зеленчуци. Докато предоставят ограничено количество въглехидрати, плодовете и зеленчуците осигуряват важни витамини, минерали и фитонутриенти в тяхната естествена и биоактивна форма.

БЕЗ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ (0)

ORIJEN ADULT е без зърнени храни и с ограничено колчество въглехидрати за да съответства на естествения хранителен режим на вашето куче.

ПРЯСНА РИБА (2)

ORIJEN ADULT съдържа първокачествена сладководна и океанска риба - уловена в нашия регион при съблюдаване нормите на риболов и ДОСТАВЕНА ПРЯСНА, така че да бъде заредена с натурални, непреработени Омега-3 мастни киселини (DHA, EPA).

ВСИЧКИ храни на ORIJEN не съдържат растителни масла като слънчогледово, ленено, кокосово или рапично олио, които предоставят Омега-3 мастни киселини в неусвоима от организма на кучетата форма (ALA).

СЪСТАВ Обезкостено пилешко месо*, брашно от пилешко месо, обезкостена сьомга*, брашно от пуешко месо, брашно от херинга, червени картофи, грах, сладки картофи, обезкостено пуешко месо*, пресни цели яйца*, пресен пилешки дроб*, обезкостена бяла риба*, обезкостена сладководна треска*, сушена на слънце алфалфа, грахови влакнини, пилешка мазнина (запазена с миксирани токофероли, естествени източник на витамин Е), органичен келп, тиква, корен от цикория, моркови, спанак, ряпа, ябълки, червени и черни боровинки, сладък корен, корен от ангелика, сминдух, цвят от невен, сладък копър, листа от мента, лайка, корен от глухарче, лятна чубрица, розмарин, витамин A, витамин D3, витамин E, ниацин, тиамин мононитрат, рибофлавин, калциев пантотенат, пиридоксин, фолиева киселина, биотин, витамин B12, цинков протеинат, железен протеинат, манганов протеинат, меден протеинат, селен, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium.

* ДОСТАВЕНИ ПРЕСНИ, никога замразявани и без консерванти.

Никоя друга кучешка храна в света не може да се сравни с качеството, количеството и свежестта на пресните птичи, рибни и месни ингредиенти в ORIJEN.

ВИЕ СТЕ ТОВА, КОЕТО ЯДЕТЕ - КАЗВА ЕДНА СТАРА ПОГОВОРКА. ТОВА ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА И ЗА ВАШЕТО КУЧЕ — ЕТО ЗАЩО ВСЯКО КУЧЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ХРАНИ С ORIJEN.

Богата на протеин и разнообразие от меса и риби, ORIJEN ADULT DOG е храна, която отразява естествената диета, която природата е определила за кучетата от всички породи.

Изключително важен е и превъзходния вкус на ORIJEN ADULT, който вашето куче никога няма да забрави — все пак, вашето куче заслужава да се наслади на вкусна порция храна всеки път.

ORIJEN се отразява изключително добре на кучета от всички породи и размери. Но подобно на хората, всяко куче е уникално и хранителните му изисквания варират в зависимост от неговата порода, възраст, физическа активност и влиянието на околната среда.

Ето защо ние препоръчваме да следвате препоръчителните дневни дажби и чрез следене на теглото да коригирате дажбата, когато се налага. Препоръчваме също да храните вашето куче 2 пъти дневно и винаги да осигурявате на разположение прясна, чиста вода.


ТЕГЛО НА КУЧЕТО

ВИСОКА АКТИВНОСТНОРМАЛНА АКТИВНОСТ
 
2 кг / 4 lb 40 г 30 г
5 кг / 11 lb 90 г 60 г
10 кг / 22 lb 150 г 120 г
20 кг / 44 lb   240 г 160 г
30 кг / 66 lb 330 г 240 г
40 кг / 88 lb 420 г 280 г
50 кг / 110 lb 480 г 330 г
60 кг / 132 lb 570 г 390 г

БРЕМЕННОСТ: Увеличете храната с 10% в седмица 7, и с 20% по време на седмица 8 и 9.

КЪРМЕНЕ: Увеличете храната с 50% и хранете по 3 или 4 пъти на ден.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Количка

 x 

Количката е празна

SFbBox by psd to html