празен
 
 
 

Ferplast

ferplast1

Ако Ви интересува конкретна стока, която я нямаме в Сладурковци ОНЛАЙН  - моля пишете ни - ще Ви отговорим веднага с актуална информация и цена!

 

www.ferplast.it

Много компании претендират да са лидери в своята област …

Лидер ли е Ferplast в бизнеса, създаващ удобство за домашните любимци?

Ferplast е основана преди повече от 40 години от Carlo и Caterina Vaccari. В началото те произвеждат само клетки за птици. Името Ferplast поризлиза от комбинацията на две думи: ferro e plastica (желязо и пластмаса), основните компоненти за производството на клетки.

Каталогът днес е с над 2000 артикула, с изцяло собствена идея, дизайн и производство, като 15 % от продуктовата гама се обновява всяка година. Способността да правиш нововъдения е решаваща. Това е гаранция за стабилна компания. Ferplast никога не спира да усъвършенства продуктите си, както и да създава нови.

Едно обаче не се променя-изборът на сигурни и безопасни суровини. Всичко - от стоманата и пластмасата, през памучните материи и кожата, до всеки отделен компонент е внимателно подбрано и подложено на прецизни тестове.

Грижата за животните означава също и съответствие с международните стандарти.

Гордост за Ferplast е и че е една ‘‘чиста’’ компания, която от години инвестира в намаляване на влиянията върху околната среда. За Ferplast избра да пощади околната среда и свежда влиянието си върху нея до минимум.

Целта на Ferplast е благополучието и удобството на животните и удовлетворението от избора на най-доброто за всеки, който ги обича.

Зaщото 12 дни са необходими, за да може от яйцето да се излюпи пиле, а Ferplast влага 40 годишния си опит, за да направи живота му удобен.

 

Посетете сайта на Ferplast на адрес: www.ferplast.it

Количка


 x 

Количката е празна