празен
 
 
 

NATURE'S Protection

natures-protection

 

За най-добър живот!

Nature’s Protection цели да отпразнува живота! За това и нуждите на кучето и котката са на първо място за нас. Защото само с изхранването на кучето и котката по начина, по който природата е замислила, можем да очакваме здраве и дълъг живот за нашите четирикраки другари.

 Стремежът на Nature’s Protection да е близо до природата означава, че трябва да фокусираме всичките си усилия да изхранваме кучетата и котките като хищници. Така ги е създала природата. Докато котките са истински хищници, кучетата могат да оцелеят като всеядни, но те се развиват по-добре като хищници. Ние не се интересуваме да оставим кучетата просто да оцелеят....ние искаме те да се хранят по-най-добрия начин!

Да се изхранва кучето или котката като хищници означава, че трябва да им се предлага само месо. Това означава, че източниците на протеини, осигуряващи и есенциалните мастни киселини за техния метаболизъм и поддържане на телесните функции, трябва да е от месен, а не зърнен произход (като соя например). За това винаги ще намирате източник на протеини от месо във всички диети на Nature’s Protection.

Това е само един пример за това как нашата философия на храненето е изцяло адаптирана към истинските и естествени хранителни нужди на кучето и котката.

  • Не е съвпадение, че Nature’s Protection има стилизиран Кору към името на марката. Кору е думата на Маори за спирала. Спиралната форма е базирана на формата на развиващо се листо от сребърна папрат. 

  • То символизира новия живот, израстването и силата. Кръглата форма на Кору изразява идеята за непрекъснато движение, докато вътрешната спирала намеква за връщане към точката на произхода.

  • Не е странно че, Nature’s Protection приема Кору като символ на марката, макар и в стилизирана форма, правейки връзка между Кору и опашката на куче или котка!

       

   

Ангажираме се постоянно да подобряваме нашата формула за кучета и котки с черти и ползи, изцяло предложени ни от природата. С това приемаме принципа на „непрекъснатото движение“, който Кору изразява. Нашата иновация с използването на MicroZeoGen е жив пример за този ангажимент.

   

Ангажираме се да формулираме диетите си с максимална грижа и обмисляне на всички специални нужди по време на „стадия на растеж“ на кучето и котката и да уважаваме различията в размера на породите.

   

Ангажираме се да предоставяме диети, адаптирани за различни начини на живот, които да отключат естествената „сила“ на работните и спортни кучета или на животни с високи нива на активност.

       

Защо сме различни

Nature’s Protectionи екипът им от ветеринарни експерти, специалисти по храненето и производството имат дълбоко познание върху това как качественото хранене има въздействие на здравето, както и на продължителността на живота. Това познание и опит се прилагат системно в нашата формула.

 Цялата продуктова линия предлага богатство от полезни свойства, които покриват голяма част от специфичните нужди при различни обстоятелства през живота, начина на живот и специални състояния.

Поради тази причина продуктите ни се продават само на места, където потребителя може да получи персонализиран съвет.

 Нашата философия на храненето: Всичко, от което се нуждае вашето куче или котка

1.

 

Нашата философия на храненето е много проста, въпреки това много ефективна. Искахме да се отървем от всички страни на храната, които копират човешките хранителни навици, което в последно време става все по и по-модерно.

2.

 

Котките са истински хищници. Те се нуждаят от протеин от животински произход и животинска мазнина, за да оцеляват. Кучетата се хранят най-добре като хищници. Поради тази причина винаги следим за качеството на месото като най-важна съставка. С цел да защитим бактериологичното качество на храните, ние съзнателно не използваме т.нар. пресни меса, които съдържат много вода ... ние работим с изсушени меса със стабилен хранителен профил.

3.

 

Нашите източници на мазнини осигуряват прилив на енергия, доставяйки нужното количество и баланс от есенциални Омега 6 и Омега 3 мастни киселини за здрава кожа и лъскава козина, поддържайки функционираща имунната система.

4.

 

Внимателно подбраните източници на въглехидрати снабдяват с енергия за игра и работа, докато източникът на фибри осъществяват нормален интестинален транзит, всичко това води до малки, стегнати изшражнения, признат на оптимално храносмилане.

5.

 

Съдържанието в храната на минерали и витамини е адаптирано към размера на породата и жизненият етап за здрава костна структура и оптимална работа на всички метаболитни функции. Следователно всички добавки на витамини и минерали са излишни, дори и контраиндицирани

6.

 

. Нашите експерти във храненето и ветеринарните грижи развиха всяка формула въз основа на най-новите изследвания по хранителна наука. Те обогатиха хранителните потребности с много специфични допълнителни функции, представени от иконите.

7.

 

Всички действия на продукта са базирани на солидни научни данни. Ние не извършваме, нито подкрепяне експерименти с животни. Всичките ни формули се предлагат на кучетата според условията на развъдника и в семейна среда, за да сме сигурни че приемането и смилаемостта им са безупречни.

8.

 

Ние не използваме изкуствени оцветители, овкусители или консерванти.

Нашите продукти са естествено вкусни!

9.

 

Последно, но не по важност: ние също така въвеждаме нови методи!

Като резултат MicroZeoGen, уникланен хранителен пробив, се изпозлва само в

Nature’s Protection. Нито една друга супер премиум храна не предлага тази полезна съставка. 

     

MicroZeoGen

MicroZeoGen (MZG) е микронизирана динамична форма на Клиноптилолит, изцяло натурален минерал от вулканичен произходи, които принадлежи на групата на зеолитите. Тази статия описва как Natures Protection, заедно с водещи учени, и чрез патентован динамичен процес на микронизация, успя да инкорпорира MZG във всичките си продукти за кучета и котки.

 MZG прави марката Nature's Protection уникална, тъй като няма да намерите MZG в никоя друга храна за домашни любимци по света.

Какво е Зеолит?

Зеолитът е минерал, формиран когато лавата реагира с вода по време на вулканичното изригване. Това създава тази уникална структура. Зеолита възниква в различни композиции и техните благоприятни ефекти върху хората и животните са известни от векове.

Зеолитите се добиват в мини в целия свят и са обичайни съставки в азиатските лекове. В допълнение, те са широко разпространени в индустрията за деконтаминиране на почви, замърсени с радиоцезий и радиостронций. Използват се като добавки към почвите за намаляване приема на живак от растенията и ограничаване навлизането на живак в хранителната, също така се използват за извличане на амониака от питейната вода. Зеолитите са мощни природни детоксикатори и са изпозлвани за изчистване на радиацията от Чернобил.

  Основният суров материал, използван в подготовката на MZG е клиноптилолитът, минерал от групата на зеолитите с много висок капацитет за йонен обмен. Ние микронизираме основният суров материал чрез процедури на динамична активация. Процедурата увеличава специфичната повърхност, засилва капацитета за абсобрция на течности, увеличава електростатичния заряд на повредени места по повърхността на пудрата, освобождава свързаните водни кристали от минералната структура и увеличава капацитета на йонния обмен. Определението на суровият материал за производство на MZG е описано в патентован доклад от европейският патентен офис (Мюнхен, Октомври 1997). До сега, този технологичен процес не е използван никъде по света за производство на храни за домашни любимци.

Динамична Активация - MZG

Частиците се изстрелват една срещу друга във вътрешността на машината безброй пъти с висока скорост. В резултат на сблъскването частиците се разрушават, увеличавайки значително тяхната площ. Размерите на частиците се намаляват до по-малки от 1 микрон!

Тази активация на материала се нарича Динамична (MZG) и е патентована. Ефективността на зеолита и други материали се увеличава с хиляди пъти от този процес.

Ефекти на MZG

Ефектите са широко проучени през последните 14 години.

Тези резултати са базирани на практически казуси, емпирични наблюдения и експериментални изследвания.

 Излишък на свободни радикали, тежки метали, пестициди и токсини причинява оплаквания и заболявания, които засяг

Количка


 x 

Количката е празна