празен
 
 
 


MICROBE-LIFT Gravel and Substrate Cleaner 118 ml

ПечатEmail
Средство за почистване на субстрата в аквариума.
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 18,00 лв
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

MICROBE-LIFT Gravel & Substrate Cleaner 118 мл

Почиства чакъла и субстрата от органиката!Естествено  и без да разяжда!
Почиства субстратите в аквариума без да ги отстранявате от аквариума!

Може да се използва както за соленоводни така и за сладководни аквариуми.

  • Осигурява бързо и естествено премахване на тинята и мръсотията.
  • 80% по-бърз ефект от само-бактериални продукти.
  • Намалява хранителните вещества, включително и фосфатите.
  • Естествен, на базата на микроорганизми.


Разработван в продължение на години, MICROBE-LIFT/ Gravel & Substrate Cleaner ускорява биологичното разлагане на органичните отпадъци на дъното на аквариума, които могат да се превърнат в токсични за рибките и растенията.

Тъй като неразтворимите органични вещества започват да се натрупват на дъното на аквариума, те започват да се разлагат, изпускайки токсични газове и вторични продукти в аквариума. Тези газообразни вторични продукти застрашават рибките, морските животни  и растенията.
MICROBE-LIFT/ Gravel & Substrate Cleaner биологически разгражда органичната тиня и мръсотията на дъното с минимални промени в средата, намалявайки и премахвайки потенциално опасните газове и същевременно спомага за почистването на водата във Вашия аквариум. 

MICROBE-LIFT/ Gravel & Substrate Cleaner съдържа естествено целулозно вещество, избрани биологични катализатори и специални микроби, които са доказали ефективността си за намаляването на тинята в аквариума.

MICROBE-LIFT/ Gravel & Substrate Cleaner ще обезцвети водата в аквариума Ви 48-96 часа след добавянето му и ще помогне и за избистрянето на замърсената вода в аквариума.

Препоръчва се да се използва с всички бактериални и ензимни продукти на Микроб-Лифт

Инструкция за употреба:
Първоначално и за субстрат, който съдържа едри твърди частици (повече от 0.65 см ) , сложете 10 mL. от на 38 л вода в аквариума.

Използвайте според инструкциите през седмица, докато субстратът се изчисти, след което следвайте плана за дозиране за поддържане на субстрата, описан по-долу.
Поддържане на субстрата – и за субстрати с  твърди частици  до  0.65 см  , сложете 5 mL.  на 38 л вода в аквариума.

Използвайте според инструкциите всеки месец. Ако съдържанието на твърди частици в субстратът надвиши 0,65 см следвайте плана за дозиране за изчистване на субстрата.


Този продукт е безцветен, но може леко да оцвети водата. Не се притеснявайте. Активната съставка е естествен продукт и ще Ви помогне за избистрянето на водата, както и за преработването на органичните частици в аквариума.

   
   
   

   

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Количка

 x 

Количката е празна

SFbBox by psd to html