празен
 
 
 

ЗДРАВЕЙТЕ и ДОБРЕ ДОШЛИ в Зоомагазин СЛАДУРКОВЦИ

Запознайте се  с нашите най-продавани продукти, техните цени и  характеристики, за да направите своя избор за храненето на любимеца Ви на спокойствие и да поръчате желаните стоки от вкъщи, в удобно за вас време!

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ ИЛИ ЖЕЛАЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА - МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ -

0723 93111 ИЛИ 0878 510935

или използвайте LIVE ЧАТА ни    -    долу в ляво!

 


Моля запознайте се преварително с условията за ползване на услугите и информацията в СЛАДУРКОВЦИ ОНЛАЙН, които предлагаме!

   
Настоящите условия уреждат  взаимоотношенията между САНО-ПЕТС ООД   от една страна и потребителите на  интернет страниците и услуги, намиращи се на www.sano-pets.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обхващат всички потребители.

САНО-ПЕТС ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:гр. София, ул. Родопски извор 30,вх.В; ЕИК : 203868160;МОЛ: Станислава Иванова

 

ПОКУПКА И РЕГИСТРАЦИЯ

Всеки, който желае да направи поръчка в сайта, може да го направи като:

1. ГОСТ - без регистрация или

2. РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ - след натисне на бутона "СЪЗДАЙ АКАУНТ" ( намира се в меню "ВХОД"-горе, в дясно) или "РЕГИСТЪР И ПОКУПКА" (от меню "КОЛИЧКА") попълвате регистрационната форма, в която си избирате "лично име", "потребителско име"(могат да бъдат еднакви!), парола и да посочи валиден имейл и пощенски адрес за получаване на пратката. След успешна регистрация, клиента придобива уникално потребителско име и парола, с които се идентифицира в сайта.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които www.sano-pets.com получава при попълване на заявкaта за регистрация, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. www.sano-pets.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

 

ПОРЪЧКА

Поръчките се обработват  от понеделник до петък във времето от 9ч до 18ч. В почивните дни и в дните на официалните празници постъпили поръчки не се обработват.Всяка валидна поръчка получава номер, който клиента получава автоматично на посочения от него имейл. В рамките на 24 часа, клиента получава потвърждение за получената поръчка, стойността и и срока за изпълнението и.

Чрез имейл или обаждане клиентът ще бъде уведомен за липсата на даден продукт. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиента при подвърждаването на своята поръчка е изявил желание за това.

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

Цени за доставка за България:

поръчки до 100 лв. - 6 лв.

( при поръчка на тежки артикули ( консерви, тоалетни ) цената на доставката се определя индивидуално в зависимост от избрания куриер и начин на доставка)

поръчки над 100лв  - безплатна доставка.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Имате възможност да платите по два начина:
- Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

- По банкова сметка - заплащането се извършва преди изпращане на поръчката на IBAN BG23RZBB91551008720312, получател Станислав Тодоров.

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. В този случай потребителя връща стоката на търговеца за своя сметка, в не нарушена цялост на опаковката и запазен търговски вид след преварително уведомяване за отказ от договора за покупка на нашия имейл адрес . Стойността на върнатата стока се възтановява по банков път ( на посочена от клиента банкова сметка )  в срок до 14 дни от получаването на върнатата стока.

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА
 Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. В случай на проблем с  гаранционна стока, моля свържете се с нас на имейл

Количка


 x 

Количката е празна