празен
 
 
 


Tropic Marin CARBON 1 kg

ПечатEmail
Активен въглен за солена и сладка вода - насипен.
Продажна цена
Отстъпка
2-3d.gif
Описание
Активен въглен за солена и сладка вода - насипен.
     Tropic Marin Carbon   съдържа високоефективни активирани въглеродни пелети за използване в аквариуми със сладка и морска вода. Активният въглен адсорбира жълтите частици и  вредните вещества във водата на аквариума, които имат неблагоприятен ефект върху условията за живот на обитателите в аквариума. Водата трябва да бъде без жълто оцветяване за да може светлината  да  проникне нефилтрирана до  коралите, растенията и рибите  и да покаже естествения им цвят.
     Tropic Marin Carbon е високо ефективен активен въглен с мощен капацитет за адсорбира жълта материя и вредните вещества, без освобождаване на фосфати и силикати.
 
     Начин на използване:
1 кг Тропик Марин Карбон е достатъчен за 2000 литра аквариумна вода ( 50гр за 100литра ). За продължително използване на активния въглен се препоръчва той да се постави във филтър със поток на водата около 1% от обема на аквариума на час . Опитът е показал, че е препоръчително да се подмени Tropic Marin Carbon след не повече от 8 седмици. Алтернативно   може, ако е необходимо (например след прилагането на лекарства), да се постави във филтър с бърз поток за 1 до 3 дни.
 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.