празен
 
 
 


Tropic Marin IMMUVIT 100 мл

ПечатEmail
Естествен стимулатор на имунната система на рибите.
Продажна цена
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Храненето играе централна роля в здравето на рибата. Възможностите  храна, пригодена да отговарят на нуждите и да  гарантира здравето на рибата, често се подценяват и не се взимат под внимание при избора на хранителни продукти.


В естествената им среда рибата може да избира най-вкусните и здравословни храни от богата селекция от предложения. Те поемат най-пресната,главно жива  храна в естествената им среда. В аквариума, обаче, най-често рибата има  намален избор на храна . Подходяща жива храна рядко е достъпна за морските риби. Поради тези причини, особено  соленоводните риби в аквариума изискват повишено качество на храните. С LIPOVIT и IMMUVIT Tropic Marin ® предлага два допълнителни хранителни продукти, които са пригодени да отговарят на специфичните хранителни нужди на соленоводните риби чрез предоставяне на липсващите основни вещества, необходими за поддържане на здравето на рибата.

Tropic Marin ® IMMUVIT активира имунната защита на рибата и допълва храната с важни витамини B. Изследванията са показали, че бетаглюканите, съдържащи се в дрождите, естествено активират имунната система на рибата и следователно стимулират устойчивоста на рибите към болести. Водоразтворими Б комплекс витамини, съдържащи се в дрождите и спирулината идеално допълват всяка храна. Витамин В12 в спирулината възбужда  хранителното  поведение на рибата. Освен това, спирулина също съдържа asthaxanthin, който подобрява цвета и плодовитостта на рибата.

Ние препоръчваме да използвате IMMUVIT заедно с LIPOVIT.

IMMUVIT и LIPOVIT са подходящи като хранителна добавка и за сладководни риби, по-специално за ДИСКУСИ и декоративни КОИ.

Дозировка: Добавяйте ИМУВИТ в съотношение  10% от сухото количество храна. Това се равнява на 3 мерителни лъжички за всяка чаена лъжичка ( 5мл ) гранулирана храна или за всяка супена лъжица ( 15мл ) храна на люспи или замразена храна. Препоръчваме също да добавяте   Тропик Марин ЛИПОВИТ  за да повишите устойчивостта от стреса и да допълните витаминния запас на рибите. Заедно с това ЛИПОВИТ подобрява прилепването  на ИМУВИТ с храната.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.