празен
 
 
 


Tropic Marin ELIMI-CONTROL CARBON Filterset

ПечатEmail
Иновативна бавно-филтрираща система с активен въглен.
Продажна цена
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Tropic Marin Elimi-Control Carbon е контролируема филтърна система с центробежна помпа, която елиминира жълтия оттенък и други органични замърсители в аквариума. Жълтият цвят и други замърсители влияят неблагоприятно на условията на живот в аквариуми. Вода, която е без жълт оттенък позволява на светлината да проникне нефилтрирана. Корали, растения и риби се възползват от подобреното проникване на светлина и ще покажат техните естествени цветове. Tropic Marin Elimi-Control Carbon филтрираща  система  елиминира жълтия оттенък и други замърсители по-ефикасно и внимателно.

Обезцветяващите органични вещества са химични съединения, които се срещат в незначителни концентрации във всеки аквариум ежедневно, но въпреки това те могат да се натрупват и да стигнат до вредни концентрации в продължение на дълъг период от време.

Tropic Marin Elimi-Control Carbon филтърна система може да се използва навсякъде в аквариума или филтриращия съмп. Тя е напълно независима от други филтриращи системи и може да се побере в скрита област, защото е компактна, с пространствено-ефективен дизайн. Адсорбиращият активен въглен  се сменят лесно: просто се заменя изчерпаната касета с нова Elimi-Control Carbon filter  касета и ефективността на системата  се възстановява напълно. Филтърната система е предназначена за аквариуми  до 600 л. Tropic Marin Elimi-Control Carbon филтрираща система може да се разшири със специални допълнителни касети, за за да съответства на  големи аквариуми с всякакви размери.

 

   
   1.Оптимална адсорбция и максимално използване на адсорбционния капацитет чрез регулация на притока на вода през филтъра.
     
   2. 100% контрол върху адсорбцията и рана индикация за изчерпването и.
     
   3. Еднопосочна касета за по-лесна, чиста и бърза  размяна на филтриращата медия.
     
   4. Разширяема  и многофункционална касета с
    филтърна медия.
     
   5. Лесна за използване и независима от други фитриращи системи - поставя се където и да е в аквариума или съмпа.
     
   6.  Безопасно използване
    с 12V помпа.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.