празен
 
 
 


Tropic Marine BIO-ACTIF 25кг/750л Бака

ПечатEmail
Сол за рифов аквариум с биологично активни морски вещества.
Продажна цена
Отстъпка
2-3d.gif
Описание

Уникална морска сол с добавени биологично активни морски вещества.

  • Тропик Марин БИО-АКТИВ е иновативен продукт, комбиниращ предпазното и подпомагащото разтежа действие на натуралните биоактивни морски субстанции с оптимална формула, съставена от най-чистите съставки.

  • Произведена от фармацевтично чисти соли.

  • Всички главни и микро-елементи, познати като естествени биоактивни вещества във водата на тропическите морета се съдържат в естествена формула.

  • 70-те микроелемента и минералните хранителни вещества се поддържат от биоактивните субстанции в разтворимо състояние като натурални органични комплекси.

  • Свободна от нитрати и фосфати.

  • Тропик Марин БИО-АКТИВ е идеална основа формула за отглеждане дори на най-деликатните риби и корали.

  • Високо съвместима с BIO-CALCIUM ACTIF / ACTIF Liquid и другите компоненти на Tropic Marin BIO-ACTIF SYSTEM.

 

Революционна нова синтетична морска сол, която съчетава максимална чистота по отношение на нейните компоненти  с предпазните и стимулиращите  растежа функции на биологично активните вещества, които естествено се намират в морето. Те образуват ефективна защита на лигавиците на рибите, чието по-добро здраве е ясно отразено в тяхното повишено ниво на размножаване. Коралите реагират, като показват дори по-ярки и живи цветове. Степента, в която твърдите  и кожените корали се уголемяват и  отворят своите полипи е безпрецедентно. Индикатор за подобрените условия, наблюдавани при коралите са по-голям растеж и по-силни тъкани. Те създават резерви, които ги укрепват и ги правят по-малко чувствителни на неизбежните колебания в околните  условия. В същото време BIO-Actif морска сол насърчава разграждането на замърсителите във водата, което е видно в брилянтна чистота на водата след всяка смяна. Редовната употреба на BIO-Actif морска сол поддържа оптимизирани условия на сходно ниво в дългосрочен план.

Никога не е твърде рано да добавите Tropic Марин BIO-Actif морска сол в аквариума, а ако е прибавена, когато аквариума се пълни за първи път, тя ще гарантира здравословно микробиологично развитие от самото начало и възможно най-добрата подготовка на водата, преди аквариум да е зареден с риби и корали. Този ефект се възражда и удължава всеки път, когато се сменя водата. Промяната на седмична база до 15% от водата, ще поддържа качеството на водата на ниво, което допринася за благосъстоянието на риби, корали и други безгръбначни.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.