празен
 
 
 

Champion petfoods -ORIJEN, ACANA

champion_logo

 

Най-добрата храна за домашни любимци за 2011-2012 година!

80 % месо премиум качество.

20% плодове и зеленчуци.

     0% зърнени храни. 


БИОЛОГИЧНО СЪОТВЕТСТВАЩИ ХРАНИ - НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБРИ ХРАНИ В СВЕТА ЗА 2009, 2010 И 2011

КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ СА ЕВОЛЮЦИОННО ПРИСПОСОБЕНИ ДА БЪДАТ ЛОВЦИ — СТРУКТУРАТА НА ТЕХНИТЕ ЗЪБИ, ЧЕЛЮСТИ И ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА ГИ КЛАСИФИЦИРА КАТО МЕСОЯДНИ, АДАПТИРАНИ ДА ОЦЕЛЯВАТ НА ДИЕТА БАЗИРАНА НА МЕСО.

Ние сме свидетели на днешната тенденция към "холистични" формули кучешки и котешки храни, които са направени главно от зърнени храни, съдържат изключително малко количество месо и протеин, надвишават 40% съдържание на вглехидрати и съдържат дори "модни" ингредиенти - всичко това е направено с цел привличане и подвеждане на потребителите, отколкото да носи каквато и да е хранителна полза за кучетата и котките.

БИОЛОГИЧНО СЪОТВЕТСТВАШИЯТ ПРИНЦИП Е ПРОСТ: ОТРАЗЯВАНЕ НА БАЛАНСА И РАЗНООБРАЗИЕТО ОТ ХРАНИ, С КОИТО КУЧЕТА И КОТКИТЕ БИХА СЕ ХРАНИЛИ В ЕСТЕСТВЕНАТА СИ СРЕЩА ЧРЕЗ ЛОВУВАНЕ И С КОИТО СА ЕВОЛЮЦИОННО АДАПТИРАНИ ДА СЕ ХРАНЯТ.

Биологично Съответстващите храни съдържат разнообразие от меса, с които кучетата и котките са еволюционно приспособени да се хранят, а в същото време не съдържат определени ингредиенти, които се използват за направата на комерсиалните марки храни - като високо гликемични зърнени продукти и растителен протеин, който не е присъщ за естествената диета на кучетата и котките.

Богат на протеин, с ограничено количество въглехидрати и без зърнени храни, Биологично Съответстващия ORIJEN е зареден с високо-хранителни пълноценни меса, включително пресни свободно отгледани птици, пресни цели яйца, пресни свободно отгледани източници на червено месо и пресни океански и сладководни риби — всички в Биологично Съответстващо съотношение от 80% месо, 20% плодове и зеленчуци и 0% зърнени храни (80.20.0).

Чрез имитиране на ингредиентите, които кучетата и котките са еволюционно приспособени да ядат, Биологично Съответстващия ORIJEN осигурява пълноценно хранене, каквото Майката Природата е определила, и резултатът е върхово здраве и щастие за вашето любимо куче или коте.

Запознайте се с нашите местни фермери и рибари и вижте защо ПРЕСНИТЕ РЕГИОНАЛНИ ИНГРЕДИЕНТИ В ORIJEN не могат да бъдат сравнени с никоя друга храна за домашни любимци.

В документа ORIJEN WHITEPAPER разясняваме нашата БИОЛОГИЧНО СЪОТВЕТСТВАЩА философия.

 

Количка


 x 

Количката е празна