празен
 
 
 

Josera

josera

Немско качество - на добра цена!

БЕЗ СОЯ И БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ!

Josera

Josera е немски семеен бизнес с над 70-годишен опит в производството на храни за различни животни. Компанията с трето поколение управление произвежда минерални храни, заместители на майчино мляко, храни за кучета, котки и коне. Над 1000 човека в повече от 35 държави участват в разработването на оптимални формули за животинските храни. Гарантираме постоянно качество, благодарение на строгата ни система за вътрешен контрол, подпомагана от нашата собствена лаборатория.
Висококачествена храна за домашни животни
Основен фокус върху стабилността на околоната среда, клиентите и персонала
Постоянен контрол на качеството в собствената лаборатория на компанията
Най- добър вкус и усвояване
Висококачествени съставки
Без използване на генно-модифицирани съставки
Без експерименти с животни при разработването на хранитe

 

Още от основаването си през 1941, средно голямата семейна компания Josera  преследва стойностно-ориентирана, надеждна и перспективна стратегия. Нашата отговорност към клиентите, околната среда, хората, животните и идните поколения е основен приоритет за Josera. Водещите принципи на компанията  гласят, че всички решения трябва да са икономични, чисти и прости. 
  


 
Спомагане за подобряването на храненето и качеството на живот на хората, особено в развиващите се страни, също са в центъра на философията на Josera. Собствениците, семейство Ербахер, чрез своята благотворителна фондация подпомагат проекти в сферата на образованието, културата и животновъдството на световно ниво.

Количка


 x 

Количката е празна